Sorry bardzo, ale znam go już prawie dwa lata... siedze z nim w jenej ławce na matmie i naprawdę jest spoko... czasami mu odwala ale jak mu coś powiem to przeważnie trochę przystopuje z tymi swoimi odpałami... czasami zrobi jakiegos kebeba albo jeszcze inne śmieszne rzeczy... można się nieźle ubawic w jego towarzystwie!!! Na lekcjach wcale tak nudno nie jest... Nie mówię tego dlatego że go kocham tylko po prostu go lubię i nie pozwolę by ludzie którzy nie wiedzą jak zabić wolny czas wchodzili tutaj i pisali na niego jakieś obraźliwe tekśćiory... Boshe... co z was za ludzie... zastanówcie się nad samym sobą a dopiero potem wygłaszajcie swoje poglądy, ale nie w taki sposób by obrażac drugiego człowieka...!!! Jak tak robicie wówczas świadczy to o waszej niskiej kulturze...!!! Serdel pozdro!!!
Froggy;]
PS) Co właściwie było z matmy...:)
Słońce, przecież jesteś na tyle inteligentną osobowością, żeby w mig pojąć, że ludzi, którzy o osobie Twojego qumpla pisza źle, albo jeszcze gorzej nie jesteś w stanie utemperować innych, moja rada nie broń go. Niech mówią co mówią, to nie Oni są Nim- każdy, ale absolutnie każdy kto ma za grosz rozumu traktuje to wszystko z przymrużeniem oka. Choć z drugiej strony, sama zauważam, że niektórzy całkiem mocno przeginają:// pzdro.
wiem wiem... ale to zawsze coś... dzieki za dobrą radę ale ja nie potrafię stać lub teraz w moim wypadku siedzieć bezczynnie kiedy ktoś obraża drugą osobę którą lubię... to jest po prostu okropne... co z was za ludzie??? i to niby młodzież ma być przyszłością narodów???!!! Dzieki za taką przyszłość...!!!
Słońce nie bulwersuj się tak! To, że nasz naród dobrowolnie spisuje siebie na kleskę, to jush zupełnie inna bajka... A do Twojej postawy to niezmieniaj jej zbyt radykalnie, miej swoje poglądy na temat znajomych, ale wiesz, to jest forum ogónego dostępu, gdzie zrzesza się cała PL, która szczerze mowiąc często pisze wszelakie głupoty, bo... jak jest w przypadku Sergiusza jest po prostu zazdrosna...;) pozdrawiam MarLena
wiem wiem... troche beznadziejnie no ale co mam na to poradzic?? Ufff... ta Polska coraz bardziej schodzi na psy... przynajmniej ja tak uważam a co najlepsze to ja nie jestem z tąd... ;]
co ty możesz na to poradzić? hmm good pytanie. Niby kazdy człowiek kształtuje innych więc gdyby wszyscy tylko chcieli.. chociaż. a można wiedzieć skąd jesteś, że tak myślisz??:))
co ty możesz na to poradzić? hmm good pytanie. Niby kazdy człowiek kształtuje innych więc gdyby wszyscy tylko chcieli.. chociaż. a można wiedzieć skąd jesteś, że tak myślisz??:))
Z USA i siedzisz z nim w ławce? ;P
Kit, nieistotne.. :D
Bardzo ciekawa dyskusja muszę powiedzieć :]
Piszcie coś jeszcze, bo warto poczytać.. :P:P
PozdrawiaM!
Ja uważąm, że jest dobrym aktorem i chyba to się powinno liczyć, a ludzie krytykuja ponieważ bardzo się nudzą i nie mają na kim odreagować frustracji... do puki nie ma zamachów to nie ma się czym martwić:)
no w sumie...
jeśli chodzi o prawdziwość wypowiedzi niektórych to ja moge powiedziec że akurat ci którzy sie podają za kolegów Sergiusza poprostu nimi są...pozdrowionka Olusia;***
sergio jest fajny :) ja go nie znam ale oglądam w rodzinie zastępczej :) daję mu 8/10 :) pozdrawiam.
Jako dziecko był słodziutki i śliczniutki :) nie twierdze że teraz nie jest ładny ,ale wtedy był po prostu roskoszny :) żałuje że jeszcze nie udało mi się obejrzeć wszystkich z nim filmów :(